loading
fullscreen image
NL flag EN flag
slider image 1 slider image 2 Next Previous

Exposities / Nieuws

2017 - In verband met het aanleggen van een permacultuurtuin en een reorganisatie is het atelier momenteel gesloten. 

 

 

Hieronder een impressie van de kunstroute Heemskerkerduin, 15 september 2013. Werk van Anita & Cursisten met als gezamenlijk thema de oorlog. Onze speciale dank aan Klaas Wilby voor het beschikbaar stellen van al het authentieke oorlogsmateriaal en Co van der Meule voor het filmen.

 

5Kunstroute Uitgeest, 22 en 23 juni 2013. Duo expositie met Jack van Iwaarden de Vreede (www.vaniwaardendevreede.nl)

 

 

Op 4, 5 en 6 januari 2013. Tweede deelname aan de gezellige woon- en lifestylebeurs Decorade. De kunst- en antiekbeurs zal zoals gewoonlijk gehouden worden in het mooie Chateau Marquette te Heemskerk en zal 4 januari om 20.00 uur geopend worden door waarnemend burgemeester Joss Tabak van Heemskerk.

 

Schildersfestival Montmartre in Noordwijkerhout

20 / 21 Oktober 2012

              

Twee dagen lang is er het geweldige schildersevenement in Montmartre setting rondom de Witte Kerk. In het centrum wordt het een gezellige Franse sfeer. De lokale restaurants serveren een Tour de France menu met een speciale Montmartre wijn. Door de deelnemende kunstenaars zal er live geschilderd worden. Kijk voor uitgebreide info op vvvnoordwijkerhout.nl, link: Beleef de Montmartre.

 

HAIRYTALES

Een modern sprookje dat vertelt over het huidige en onrealistische en veeleisende beeld van schoonheid. Met mijn schetsen geef ik de hoofdrolspeelster van dit verhaal dat zich afspeelt in het Harenrijk, een gezicht. Een meisje waarvan het haar altijd maar in de war zit. Speciale dank ook aan Deli Donselaar die hiervoor geposeerd heeft. 

          

 

 

Volg alle episodes van de Hairies op hairytales.org

 

Neem hier een kijkje achter de schermen. 

 

 

PROJECT TALENS XXL USA/NETHERLANDS

Op verzoek van Royal Talens werken Nederlandse kunstenaars samen met een delegatie van bekende Amerikaanse kunstenaars in het Vondelpark te Amsterdam aan een heel groot schilderij.

 

           

 

Zaterdag, 23 Juni 2012 Rembrandt plein, Amsterdam

Kunstfestijn aan de voet van de grootmeester zelf. Meer dan 60 kunstenaars zullen live schilderen met als thema “oogverblindend” i.v.m. de samenwerking met het goede doel KNGF Geleidehonden. Het opleidingscentrum voor blindengeleidehonden.

Kunstenaar Henk Veen zal die middag geblinddoekt gaan schilderen. De opbrengst van het doek is voor het KNGF.
GROOTSTE SCHILDERIJ VAN HEEMSTEDE OP DE COUNTRY FAIR DE GLIP
10 Juni 2012 Patrijzenlaan te Heemstede

Wegens groot succes zal dit jaar voor de tweede keer een Country Fair georganiseerd worden door de bewonerscommissie van "De Glip" in Heemstede. Op de Country Fair zijn oude ambachten te bewonderen zoals een bierbrouwer, hoedenmaker en pottenbakker. ook zijn er kunstenaars aanwezig die demonstraties geven en hun werk tentoonstellen. Je kunt ter plekke etsen en bloemschikken.Ook voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten zoals een springkussen, kop van Jut en de zorgboerderij komt met een aantal dieren naar de Fair.
De Fair wordt opgeluisterd door diverse muzikale optredens. Als speciale activiteit kunnen de bezoekers schilderen aan het grootste schilderij van Heemstede. Dit is zonder meer het grootste project in omvang dat ik ooit heb gemaakt. Het schilderij heeft maar liefst een lengte van 12m50. Het is dan ook geweldig om hieraan mee te mogen werken. Het schilderij zal tentoongesteld worden in de hal van Sportplaza Groenendaal te Heemstede.

 

        

     Bon Appetit!

 

Het ontwerp is klaar. Schilderen maar!

 

HOERA! Mijn nieuwe flyer is klaar Smile

Credits voor Jeroen v.d. Wier, Styletrip.nl

 

KEUKENHOF TE LISSE, 2-5 t/m 6-5-2012

Het 5-daagse kunstevenement georganiseerd door de Amsterdammer Henk Veen. Ruim 50 kunstenaars exposeren hun werk en gaan live schilderen. Hierbij mag je je aansluiten bij het thema. Voor dit jaar Polen, Hart van Europa. Inspiratie vond ik in het portret van madame Sklodowska- Curie. Deze Pools-Frans, natuur- en scheikundige heeft op het gebied van de radioactiviteit maar liefst twee Nobelprijzen gewonnen.                

 

 

Volgende pagina